Home   |   About us   |   Prijslijst   |   Download   |   Occasionlijst   |   Links   |   Contact

  Verhuur  
   Speakers  
   Versterkers  
   Mengpanelen  
   Mediaspelers  
   DJ Equipment  
   DJ Meubels  
   Dynamics, effecten  
   Microfoons bedraad  
   Microfoons draadloos  
   Power distribution  
   Complete geluidsets  home » about us
About us
Wie zjn wij? Sound Promotion is onderdeel van Eventury Productions. Eventury Productions biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé en publieke  evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur en deskundige en veelzijdige medewerkers streven wij naar maatwerk welke uw ogen en oren opent met beeld, licht en geluid.

Wij streven naar perfectie voor u als klant en denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Wij hebben de ervaring en de capaciteit met evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers op het gebied van congressen, bedrijfsevenementen, productpresentaties, modeshows, theater, bands, dance-evenementen, clubs, discotheken en indoor en outdoorfestivals.

Wij verzorgen graag uw evenement tot in de puntjes, maar hebben nog een doel voor ogen; investeren in blijvende relaties. Door goede service, betrouwbaarheid, kwaliteit en een interessante prijsstelling streven wij naar een langdurige samenwerking met onze relaties. Zo weet u ook in de toekomst dat u op ons kunt bouwen.

Eventury Productions is begonnen als een uit de hand gelopen hobby van vrienden die naast hun studie de plaatjes aan elkaar draaiden op bruiloften, feesten en partyen. Na vele jaren hobbyen en investeringen is het verhuurbedrijf Eventury Productions geboren in 2005. Na de studies te hebben afgerond was het tijd om verder te groeien door de overname van het Alkmaarsche bedrijf Sound Promotion. Voorheen eigendom van dhr. Jan Kaal, die na tientallen jaren hard werken in de geluidsverhuurbranch zijn levenswerk verkocht.
Door deze overname kregen wij onder andere de beschikking over de wereld beroemde én geroemde Stage Accompany boxen en versterkers.

Wij wensen u veel plezier op deze website en mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via de volgende wegen.


WWW.EVENTURYPRODUCTIONS.COMmicrofoon interview

Logo Eventury Productions

Kookles in de tent 

sitemap  |  voorwaarden  |  disclaimer  |  design ©
Eventury Productions © 2010 Alkmaar