Deze website is onderdeel van EVENTURY PRODUCTIONS
Facebook Eventury Productions LinkedIn Eventury Productions Instagram Eventury Productions Twitter Eventury Productions
HOME VERHUUR ABOUT US VERHUURPRIJSLIJST CONTACT  
     
  L-Acoustics geluidset, flightcase, dolly, cover  
     

     
 

About us

SoundPromotion.nl is een website specifiek over geluidverhuur van Eventury Productions. U vindt hier een selectie uit ons audio verhuurassortiment. Wij zijn een veelzijdig verhuurbedrijf van licht-, audio- en videoapparatuur, podia en rigging.
Wij verhuren professionele geluidsapparatuur en bieden kwalitatief hoogwaardige producten en oplosssingen voor evenementen waarbij hoge kwaliteitseisen worden gesteld.

Wij leveren en verhuren een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere, concerten, theater, corporate events, beurzen en evenementen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door goede service, betrouwbaarheid en kwaliteit.Eventury Productions logo licht geluid video podium truss verhuur
 
     

     
 

Meer dan verhuur

U kunt bij ons terrecht voor losse verhuur (dry-hire) of voor volledige evenementverzorging. Wij ontnemen u de audiovisuele zorgen tijdens én voorafgaand aan uw evenement.

neem contact met ons op »
 
     
     
 

Eventury Productions

Sound Promotion is onderdeel van Eventury Productions. Wij streven naar perfectie voor u als klant en denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement.

www.eventuryproduction.com »
 
     


         
 

ABOUT US

Sound Promotion is een onderdeel van Eventury Productions en verhuren de beste audiovisuele materialen van uitsluitend topmerken die in top conditie verkeren.
 

CONTACT

Eventury Productions
Hazenkoog 50 - 52
Alkmaar (NL)

Bel ons: 072 564 39 44

SITEMAP

Home
Verhuur
About us
Verhuurprijslijst
Contact
         
© 2008 -  Eventury Productions. Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap  |  design